Goodbye New Jersey - Hello Miami!

Goodbye New Jersey...



Hello Miami!















Fredag

Sista jobbedagen nu på en vecka!! Ska bli hur skönt som helst att slippa tvätta och laga mat i en vecka och bara ta det lugnt. Är lite bummed out eftersom jag sett att det ska bli dåligt väder i Miami - åska och sånt :S Men vi håller tummarna för att det inte blir så dåligt!

Har tagit en lång frukost nu på morgonen med knäckebröd, kalles randiga och te. Har lite grejer att fixa idag - ska till target och michaels, banken, packa och skypa!





Torsdag

Gick precis upp och sitter och äter frukost - såååå skönt att inte behöva väcka, mata, köra killarna imorse. Dem har nämligen nån bring your kids to work day så dem skulle med min värdmamma till hennes jobb så hon sa att hon kunde fixa allt på morgonen så jag behövde inte göra nåt!

Om ca en halvtimme ska jag hämta upp Madde och åka till menlo park mall!



Promenad

Igår tog Madde och jag en långpromenad till en park som ligger vid college. Där mötte vi upp Issa och sen gick vi in i en jättemysig skog där det tro det eller ej fanns sköldpaddor!!













Madde


Issa









United States of Pop

Dj earworm gör i slutet av varje år en mix av alla hitlåtar under det året - detta är 2009 och jag älskar den!







Ny Design!

Som ni ser så har jag ny design på bloggen - kan ni inte se så tryck F5 för att uppdatera sidan!

Vad tycks om den nya designen?

Det är Jenny som fixat ihop den, så cred till henne ;)



Ikea & Fika!

Igår åkte Madde och jag på en spontantur till Ikea och handla lite gottis. Sen åkte vi hem till mig och hade fika - ett för amerikanarna okänt ord. Vi åt tunnbröd och kaviar, kanelgifflar och ballerina och drack te- så sjukt gott!




hamnade i trafik kö på vägen hem - den här vägen är verkligen sååå amerikansk!
Syns inte så bra på bild men när man kör här så vet man verkligen att man är i USA!


Fika!



Freitag

Idag var jag faktiskt så duktig att jag sprang på löpbandet! Sen vid halv 3 kom Max hem med en kompis så jag lekte med dem hela eftermiddan, sprang runt och jagade varandra med bollar :P tills 5 då tvillingarna kom med två kompisar. Då beställde jag och hämta pizza sen blev det till att äta - alla 6 killarna, en mamma till 2 av killarna, min värdmamma och jag.
Sen vid kvart i 8 hämta Madde upp mig och vi åkte till t.g.i. friday där Kathrin, sam, duygu, julia, anna och melanie befann sig. Åt inte där eftersom jag redan ätit middag men satt där och var social ändå. Nu sitter jag i sängen, ska kolla nån film på datan eller kanske ladda ner nåt vänner avsnitt - har inte sett det på så sjukt länge, har ju nästan alla säsonger på dvd hemma för det är verkligen min favorit tv serie nånsin! :p haha

Imorgon hade jag planerat att åka in till NYC och möta upp Josefine men det har spöregnat hela kvällen och ska regna hela dan imorgon också så tror jag skippar det :/ Tråkigt att det ska bli dåligt väder just på helgen när det varit fint hela veckan! Palla gå runt i new york i spöregn liksom?



Teknikprylar

Hallå!

Sitter i sängen och experimenterar med min nya kamera - min kamera gick ju i sönder så beställde en ny igår och den kom redan idag! Det är en Canon powershot SD1300 is, rosa såklart haha :P Madde köpte en i blå för ett tag sen och verkligen älskar den så jag visste att den skulle vara ett bra köp. Behöver ju en kamera nu till Miami!!


Här är kameran - fast färgen ser konstig ut på bilden, den är mycket finare rosa i verkligheten - typ ljust, skimrande rosa!

Nu när jag ändå pratar om tekniska saker kan jag ju meddela att min minidata fick ju virus så jag kunde inte ens komma in på internet så jag har inte haft den på på typ nån månad för jag har bara använt min stora data - men vill ha med min mini data till Miami för den är så lätt att bära med sig, så idag lyckades jag komma in på internet och fixa ett virusprogram till den så den tillfriskna och är nu fit for fight för resan :D

Nä nu ska jag sluta uttåka er med mina teknikprylar :P





Six Flags!

Six flags i söndes var hur kul som helst! Vi kom dit vid halv 11 när dem öppna och stanna tills dem stängde klockan 8. Det var verkligen den perfekta dagen att åka dit - knappt nåt folk och perfekt väder!

Det finns många rollercoasters där och dem har några av världens snabbaste och högsta så det är ju lite kul. Mina favoriter var Superman och El Toro. I Superman så hängde man så man hade ansiktet mot marken (det var meningen att man skulle flyga som superman) den var riktigt cool! El Toro är världens snabbaste trä bergochdalbana och jotack, den var minsann snabb! i det första stupet fick jag nästan en hjärtattack haha



Såhär åkte man i Superman!


Det första stupet var så himla läskigt!


Sockervadd!


I en torkmaskin efter flumride då vi blev dyngsura!



Hade en toppendag!



 


Lördag

Dagen började med en tripp till mallet med Isabelle och Elin. Vid 6 började jag jobba för mina värdföräldrar var bortbjudna på middag. Så jag tog med killarna till t.g.i. friday för middag och nu så är alla i säng. Mycket skratt och inga sura miner - så en väldigt lyckad kväll! Jag ska också sova nu för imorgon ska jag upp tidigt för klockan 20 över 8 blir jag upphämtad och sedan bär det av mot Six Flags!
Six Flags är ett jättestort nöjesfält i New Jersey som bland annat har den högsta och snabbaste bergochdalbanan i världen! Det ligger bara ca en timme härifrån så det är inte så långt. Vi är ganska många som ska åka också - jag, madde, daniel, rené, krystal, vanessa, isabelle, kathrin, sam, anna, duygu och melanie! Så blir ett stort gäng :D Ska bli så kul!

Tänkte det skulle vara kul att se vad jag shoppar här i USA! det här köpte jag idag:



Tre linnen från Heritage 81 och Forever 21- Miami linnet var ju lite lägligt nu eftersom jag åker dit snart :P




Hitta en rolig USA t-shirt på Heritage 81, den andra är från Hollister



En fin klänning från forever 21

Jag hade store credit på forever 21 och heritage 81 (som är samma kedja) så behövde bara betala på hollister så det blev en billig shoppingrunda idag! haha :P



Fredag

Veckan har flugit förbi ganska snabbt. Har haft Sandra här - en gammal au pair till familjen, barnen har haft många akiviteter, har haft college osv och nu är det redan fredag! Veckan har även varit väldigt solig och varm - i onsdes hade vi 32 grader!! Kan ni fatta det? 32 grader i april!!?


Barnen började baseball säsongen denna veckan!




Som ni ser är bilderna inte så bra - min kamera har gått i sönder så skärmen är helt vit - går fortfarande att fota men bilderna blir väldigt dåliga och man ser inte vad man fotar. Så får köpa en ny, måste ju kunna ta bra bilder i Miami!!

Förmiddagen idag ska spenderas till att städa upp i mitt rum - ni vill inte se hur min garderob ser ut just nu, kläder över hela golvet!




Helgen

Måndag och ny vecka på intåg - föregående vecka gick hur fort som helst! 

I fredes åkte vi till point pleasant, en strand, och gick på boardwalken där. Där fanns restauranger, spelhallar och var jättemysigt. Kändes verkligen som sommar med över 20 grader och strålande sol - folk badade till och med!

I lördes var jag på picknick med madde, hennes syster och isabelle, sen åkte vi en sväng till mallet och på kvällen tog jag med dem och sandra på barbeque hos vincent och victoria - min värdpappas brorson och brorsdotter. Vincent är 21 och victoria är lika gammal som jag och både hade jättemånga kompisar där så det var kul. Vi grilla korv och hamburgare, lyssna på musik, spela beerpong och umgicks!

I söndes var det easter här och på morgonen var barnen uppe och leta ägg i huset och ute i trädgården. Dem har ca 20 små ägg var som har godis eller pengar i sig som föräldrarna gömmer :P Barnen hade målat kort till mig och sandra - jag fick ett av alex där det stod " to caroline from the guy who is awesome" haha :P Sen åt vi frukost och jag och sandra hjälpte till med maten och lekte ute med barnen och lite så. Vid 3 kom farföräldrarna hit och vi åt påskmiddag - skinka, potatismos, grönsaker osv. Sen på kvällen var jag, sandra och isabelle på bio och såg clash of the titans - inte riktigt min filmsmak men alltid roligt att kolla film i 3D!


Point Pleasant


Jag och madde njuter av solen


Jag och stella - maddes värdfamiljs valp

Första April

Igår så blev jag ju ledig eftersom killarna följde med till min värdmammas jobb i New york. Så jag bestämde mig för att också åka in till New york! Så tog bussen kvart över 10. Sen mötte jag upp Madde och hennes syster och vi gick och fika lite. Sen gick vi till juilliard university och såg en entimmes gratis konsert. Efter det åkte vi till soho och kolla lite i affärer och så. Vid halv 4 begav jag mig till min värdmammas kontor på victorias secret. det är värsta säkerheten i deras byggnad. Det är en reception därnere med två vakter och så går man till dem och säger sitt nam och står man inte med på en lista dem har så kommer man inte in. Min värdmamma hade ju skrivit in mig så jag kom in :P Var där och tog det lugnt i en halvtimme innan vi alla åkte hem tillsammans. Sen slapp jag även laga mat till killarna - min värdmamma sa att jag kunde ta dem till subway. Sen skulle hon ut på middag så jobba jag tills 8.30 då min värdpappa kom. En väldigt rolig dag. Kul när man har planerat en jobbedag och får en rolig dag i NYC istället!


Vid 3 idag ska jag ta med killarna och åka till flygplatsen och hämta Sandra - en gammal svensk au pair till familjen. Ska bli kul! Då har man nån att prata "the secret language" (som min värdfamilj kallar det) med haha



RSS 2.0