Skolan


Det är ganska mycket som skiljer sig när det kommer till säkerhet gällande skolan. När barnen slutar skolan så samlas alla föräldrar utanför huvuddörren in till skolan. När dörrarna öppnas ut från skolan så går varje lärare med sin klass ut. Barnen måste då peka ut vem som ska hämta dem och om läraren inte känner igen personen så måste barnet förklara vem det är. Inte förräns barnet har pekat ut vem som ska hämta dem och läraren godkänt det så får barnet gå. Det är inte som i sverige då man bara tar sin cykel och cyklar hem haha. När det regnar är det ännu värre, föräldrar kan vara där så tidigt som 45 minuter innan skolan slutar bara för att få en parkeringsplats nära dörren. Det finns liksom ingen parkeringen på den skolan mina värdbarn går på så man måste ställa sig runt om skolan in på sidogator och så.
Vem som helst kan inte gå in i skolan heller. Man måste ringa på en klocka och jag antar att dem kollar på dig genom en kamera innan dem släpper in dig och då måste man gå till huvudkontoret och säga vad man har för ärende i skolan.


Fredagen

Det blev inte riktigt som bestämt igår. Min värdmamma kom hem tidigare än planerat så hon var hemma redan vid 9 igårkväll och jag ville vara där när hon kom hem så jag struntade i restaurangen och åkte och hämtade madde och körde hem till mig istället. Så vi var här när värdmamman kom hem och sen vid 11 så åkte vi till anna där fatma, svenja och jasmin befann sig. Var där ca 2 timmar, snacka och hade det trevligt innan vi körde hem igen.

En lugn och mysig kväll helt enkelt.

Fredag

Yay snart helg!! Om ca en timme ska jag hämta killarna i skolan - dem har inga läxor på fredagar och jag behöver aldrig laga middag på fredagar eftersom fredagar = pizzakväll så det är himlans skönt.
Anna sms:ade precis helgens planer som ser ut såhär: ikväll blir det till att hitta nån mysig restaurang med anna, fatma och svenja. Anna ska även fråga kevin - hennes kompis om han och hans polare vill hänga med. Imorgon blir det en tur till shoppingmallet "Menlo Park" tillsammans med tjejerna och på kvällen fest hos kevin. Låter hur bra som helst!


Hittade lite bilder från föregående veckor på anna och fatmas bloggar:



Jag och anna i provrummet på Hollister.



Anna and Fatma i disney affären haha.



Sirii i disney affären.

 

Jacuzzi night at Anna's.




Me and Fatma in NYC



Fatma in NYC



Jag och Sirii kollar tårtor på shoprite haha



Även tårtorna här är patriotiska!


The Swedish Girls



Jag, Anna och Madde.

Torsdag

Ännu en lugn dag idag. Efter jag lämnat killarna i skolan så åkte jag hem och sov en timme. Sen åkte jag och spelade tennis med fatma, svenja och jasmin. Efter tennisen åkte vi till "ihop" - international house of pancaces haha och åt lunch. Dem har alltså mer än bara pankakor där... :P

Skyndade mig hem efter för att skypa med familjen och sen åkte jag till shoprite för att köpa ris till middan innan jag hämtade killarna i skolan. Max åkte med en kompis hem på en playdate så jag tog nicky och alex hem och sen körde jag nicky till soccer practice. Åkte hem igen och pappan och jag hjälpte alex med läxorna. Åkte och hämtade max från playdaten och sen nicky från träningen.
Idag kändes som ett stort steg i rätt riktning på många sätt: Max pratade mycket med mig efter jag hämtat honom vilket han inte brukar göra och även nicky berättade allt som hänt på träningen. Dem hade spelat i lag från olika länder och han hade valt att hans lag skulle vara sverige haha! Hans lag hade även vunnit kan jag ju tillägga. Sedan när vi lagade middag pappan och jag så sa han att jag hade varit wonderful dem här två veckorna när mamman varit borta och att han hade tvivlat på mig innan men nu fanns det inte nåt han inte trodde jag kunde klara av, han var imponerad och väldigt nöjd så det var ju jätteroligt att höra!

Stannar hemma ikväll, ska kolla greys anatomys 2 timmar långa säsongspremiär - spännande!


Bahamas

Jag anna och fatma planerar som sagt att åka till bahamas i december. Vi ska fråga svenja också om hon vill med. Har hittat en resa där flyg plus boende i en vecka kostar 577 dollar per person. Hotellet ligger precis vid stranden men ändå mitt i stan. Tänk er bahamas i en vecka för bara 577 dollar plus fickpengar så vi räknar med 800 dollar och det är liksom bara ca 5600 kronor per person! Hotellet var 2 stjärnigt och såg väldigt fint ut!


Paradise


Ön vi planerar att åka till - Nassau/Paradise Island


Onsdag

Efter att jag lämnat barnen i skolan imorse så åkte jag, fatma och anna till princeton. Fatma tar en kurs där och hon sa att dem inte kollar vem som går in i klassrummet så jag och anna hängde med. Väldigt coolt klassrum med läderfåtöljer och värsta big screenen på väggen. Kursen däremot var inte den roligaste - filosofi. Jag fick kämpa med att hålla ögonen öppna men som tur var så varar bara lektionen i 50 min. Såg många snygga college killar iaf haha. Tog bara en bild för vi ville smälta in liksom och då är det inte så smart att stå med kameran i högsta hugg!



Klassrummet på Princeton

Annars så har jag bara jobbat idag, vi var ute hela eftermiddan på gatan med dem andra barnen och sen gjorde vi läxor, åt middag och tog det lugnt. Inget bråk idag - i'm surprised!
Pappan har college ikväll så jag jobbar sent, han kommer nog hem vid 10-11 tiden, men barnen är i säng nu så jag kan ta det lugnt resten av kvällen.



Såhär gott mellanmål gav jag till dem idag - selleri och morötter med ranchdressingsdipp. Kakor, melon och juice. När nicky såg det så sa han oh, great snack!

Tisdag

Sitter med min mini laptop vid matbordet och softar. Killarna har playdate så jag behöver inte göra så mycket för tillfället annat än att hålla ett öga på dem så att dem sköter sig. Vid 7 tror jag att pappan kommer hem och sen ska jag hem till anna ikväll och jag och tjejerna ska planera vår bahamas resa! coolt

Pics

Här kommer lite random bilder från förra veckan!



Ikea!!



Shopping



Anna and fatma in my room - ser ni skillnaden i storlek på mina datorer? haha


New York

In New York,
Concrete jungle where dreams are made of
Theres nothing you can’t do
Now you’re in New York
these streets will make you feel brand new
the lights will inspire you
lets hear it for New York, New York, New York



Chillin in central park



Fatma



Åt lunch på ett hamburgeställe och pratade med två amerikanska tjejer där som när dem fick reda på att vi var från andra länder sa att vi var ganska smarta för att vi hade hittat det bästa hamburgestället i NY haha och jajemen det var riktigt gott där! Stället hette POP burgers



Times square igen, så mycket folk!



Och ännu fler på kvällen!





NY I Bilder


Jag vid times square


Anna


Vi såg Michael Jackson..


...och Elmo!


Times Square is awesome!




But crowded!

New York

Anna och jag började dagen i NY med ett besök på forever 21. Vi spenderade 2 timmar i affären (!) och anna agerade personal shopper till mig eftersom hon är jätteduktigt på kläder och design osv. Kom ut från affären några toppar, ett halsband och en supersnygg jacka/kavaj rikare. Sedan tog vi en sväng inom victorias secret innan vi började gå mot times square (Vi skippade chinatown idag). Jag älskar times square - så himla coolt!
Spenderade några timmar där med, kolla i några affärer och där fanns även en marknad osv.

När vi kom hem mötte vi upp fatma och sirii och åkte till shop rite för att inhandla lite gott inför kvällen. Sedan hade vi filmkväll hos anna men filmen vi hyrde var så himla dålig så vi skippa den efter ett tag.
Nu ska jag försöka sova, klockan är redan 3 och imorgon väntar ännu ett besök i NY - picknik i central park denna gången. Vädret idag var jättefint och det ska vara lika fint imorgon så det kommer säkerligen bli hur bra som helst! Imorgon blir vi ett lite större gång också, fatma, anna, sirii och jag och sen annas kompis som också är au pair i new jersey och hennes 3 kompisar. Så det ser jag fram emot!

Har tagit många bilder idag men orkar inte lägga in dem just nu, men dem kommer!


Lördag

Idag är det NY som gäller. Vid 1 ska jag och Anna ta tåget dit och planerat är ett besök i chinatown! Vädret är riktigt fint idag så förhoppningsvis har vi en toppendag framför oss.


Annars brukar jag och Anna spendera vår tid med att äta upp fatmas godis

Kameran är laddad så idag ska det tas bilder!!

En Månad


Kom precis hem från thank god its friday. Var och åt där med min värdfamilj och deras grannar. Så vi var 6 barn och 3 vuxna. Kan ju säga att det var inte lugnt precis! Annars har jag haft en lugn och skön dag. Efter jag kört killarna till skolan så låg jag i min säng och kolla det nya avsnittet av 90210 och sen sov jag en halvtimme. Vid 12 åkte jag till Anna. Fatma och Svenja kom också dit så vi hade lunch där med bagels och sen softa vi lite innan det var dags att hämta barnen igen.
Nicky hade en playdate idag så jag hade bara alex och max att tänka på och eftersom det är fredag så är det inga läxor och jag behövde inte göra middag eftersom vi åt ute ikväll, så det var alltså en lugn dag vilket var skönt!

Om en halvtimme hämtar fatma upp mig och vi ska till rock n' joes - ett cafe i westfield och bara ta det lugnt. I helgen blir det nog New York igen!

Tänkte inte på detta innan men igår var det den 17 september vilket betyder att jag varit i USA en månad nu! Tiden går så fort!

Under min månad här så har jag hunnit med att:

  • Skaffa underbara vänner som jag redan tycker jättemycket om och har hur kul som helst med!
  • Gå på en riktig amerikansk fest
  • Besöka NY två gånger
  • Festa på en klubb i NY
  • Besöka 3 shoppingmall
  • Gå på ett linedancing/country ställe och dansa linedance 3 gånger
  • Förbättrat min engelska (känns konstigt att prata svenska nu)
  • Och en massa mer....

    Tänk vad mycket jag kommer hinna göra på ett år!!

     


    Påväg från ett shopping mall i cabben (ni skulle sett mitt hår efter motorvägen!)


    NYC by night

    Ska bli bättre med kameran så det kommer lite fler roliga bilder!


    Kvällen

    Kom precis hem - vid halv 9 så körde jag till fatma och hjälpte henne att slinga håret. Anna och svenja slingade också sitt hår. Tog ganska lång tid, så vid 12 körde vi hem svenja och sen åkte vi på jakt efter ett snabbmat ställe som typ mc donalds eftersom vi var hungriga. Man skulle kunna tro att dem ska ha öppet på mc donalds och burger king dygnet runt här men allting var stängt....det enda som var öppet var tgif men dem stängde 1 och vi var där 10 i 1, det är inte riktigt ett snabbmat ställe, det är mer ett ställe där man sitter ner och blir serverad så vi struntade i det och sen gav vi upp. Så nu sitter jag här vid mitt skrivbord i rummet, fortfarande hungrig. Det är ganska sent så jag ska försöka somna så fort som möjligt eftersom jag måste gå upp vid 7...SEN ÄR DET HELG!!

    Torsdag

    Vaknade med världens migrän imorse och killarna var hur jobbiga som helst. Jag hade satt fram flingor på bordet eftersom jag inte orkade stå och göra något med huvudvärken som jag hade och eftersom jag vet att alla gillar flingor. Då säger nicky - jag vill inte ha flingor. Nähä men vad vill du ha då? frågar jag smått irriterad. - Jag vet inte är svaret. Tii slut så äter han flingorna ändå. Sen så råkar max välta sitt mjölkglas så det kommer mjölk över hela bordet och på golvet. Sen ville ingen borsta tänderna och dem klagade på att det inte fanns någon tandkräm men tuben var halvfull. Så jag måste då bokstavligt talat ta tandkräm på deras tandborstar och ge dem till dem. Sen när vi ska gå så ser jag att max inte har på sina glasögon precis som igår så jag säger till honom att hämta dem och då blir det en massa stön och suckar.

    När jag väl kom hem så åt jag frukost och sen gick jag och vilade i min säng. Kollade på supernanny och såg att det fanns barn som är hundra gånger jobbigare än killarna så då blev jag på lite bättre humör haha.

    Nu känner jag mig lite bättre men har fortfarande lite huvudvärk och ska snart hämta killarna. Får hoppas dem är lite lugna idag.

    My Hostkids

    Nu har jag fått alla killarna i säng och ska nog själv gå och lägga mig snart, även fast jag sov efter jag lämnat dem i skolan så är jag ändå trött nu. Jag jobbar sent ikväll eftersom mamman är i europa och pappan har college på kvällen så han kommer inte hem förräns vid 11 tror jag.

    Kom på att jag inte berättat något om barnen jag tar hand om. Egentligen så får man inte posta någonting om familjen på blogg, mejl eller vad som helst över internet enligt organisationen. Jag sa det till min värdfamilj och dem tyckte det var struntprat. Dem sa att jag fick posta vad jag ville, bara inte typ deras address o så.

    Jag tar alltså hand om tre killar:

    Max är den yngsta, han fyller 7 i oktober och sen har vi tvillingparet Nicky och Alex som precis fyllt 10. Nicky och Alex är inte enäggstvillingar men har sina likheter. Det roliga är att Max är större än Alex oxh Nicky - även fast han är tre år yngre!


    Max i gul t-shirt, Nicky i mitten, Alex längst ner och så jag - när vi var
    och bowlade på sommarlovet.


    A Good Day

    Förutom morgonen så har dagen varit bra! Vid halv 2 så kom anna och fatma hit och vi åt lunch, sen följde dem med mig till skolan för att hämta killarna. Vi åkte hem och kolla lite tv hos mig och sen skulle jag börja göra läxor med killarna så då åkte dem hem. Läxorna gick bra och alla killarna var hur duktiga som helst, inget bråk vilket är väldigt ovanligt haha. Så nu har alla gjort sina läxor och max och alex har läst sina 15 min för mig så nu är det bara nicky som ska läsa också men han är ute och leker just nu så han får göra det efter middan. Ska göra pasta med köttbullar i tomatsås. Min favoriträtt att laga eftersom mamman redan gjort köttbullarna och såsen så det enda jag behgöver göra är att värma upp det och koka pasta!

    Får börja med middan nu men skriver mer sen!


    Onsdag

    Denna morgonen var lite småjobbig. Killarna var så sega och jag fick hela tiden påminna dem att äta när dem satt vid frukostbordet och inte bara prata, men ingen var iaf grinig imorse så det är ju ett plus. Men när jag sen kört killarna till skolan och går med dem mot dörren så ser jag att max, den minsta inte har sina glasögon på så det blev till att köra hem och hämta dem och köra tillbaka. Man kan inte bara gå in i skolan utan man måste ringa på en klocka och så låser dem upp dörren till en men det tog dem lång tid att göra det idag. När jag väl kommer in till kontoret och ber en tant att se till att max får sina glasögon så börjar dem med en morgonbön ala god bless america i högtalarna och tanten tar sig för hjärtat och börjar rabbla med i bönen. Jag går ut från kontoret och alla lärare som går förbi mig håller också handen för hjärtat och rabblar med. Ja, ibland så märker man ganska tydligt vilket land man är i.

    När jag väl kom hem åt jag en bagel och sen gick jag och la mig i sängen igen. Däcka direkt och vakna för en liten stund sedan. Så nu blir det till att ta en dusch, tvätta och käka lite innan jag ska hämta upp killarna vid 3.

    Kvällen

    Kom hem för en liten stund sedan. Vid 8 körde jag till fatma och vid 9 hämtade anna upp oss och vi åkte till starbucks för au pair kvällen. Var inte så roligt folk där ikväll men jag anna och fatma hade roligare än aldrig förr.  Jag tror att alla var lite trötta så vad som än hände var roligt!

    Vid halv 11 åkte vi tillbaka till fatma och stannade ett tag och bara prata. Prata om alla olikheter mellan sverige, tyskland och usa. Sverige och tyskland är ganska lika i sättet dem gör saker på och liknande men usa skiljer sig så himla mycket ibland. Tänkte att jag skulle starta en kategori här i bloggen med skillnader mellan usa och sverige - det skulle vara kul!

    Nu ska jag sova är det tänkt men blir nog lite tv surfande först på mina 600 kanaler haha - jag kan ju alltid sova igen på förmiddagen efter att jag lämnat barnen i skolan!

    Mitt amerikanska bankkort




    15/9

    Sitter här vid mitt skrivbord och försöker hålla mig ur vägen för städerskan som städar för fullt här. Klockan halv 11 kommer vår kontaktperson här i området för ett försenat 2 veckors samtal. Efter två veckor så kommer hon till alla familjer och pratar med någon ur familjen och au pairen för att höra hur allting går. Ska prata med henne och min värdpappa peter. Sen får jag väl sticka till posten en runda och lämna av några paket till mamman. Åkte dit efter jag släppt av killarna på skolan men den öppna inte förräns 9 så det var lite störigt. Sen ska jag hämta upp den ena tvillingen alex efter skolan och åka till target för at rätta till hans glasögon. Pappan ska hämta dem två andra lite tidigare från skolan och ta dem till ögondoktorn. En ganska lugn dag idag med andra ord.

    Fest

    Var ju på en amerikansk fest någon vecka efter att jag kommit hit! Det var min värdpappas brorson vince och brorsdotter victoria som bjöd dit mig så jag tog med mig madde och åkte dit. Hade jättekul! Vi spelade beerpong vilket jag var grym på - amerikanarna blev imponerade! haha

    Att bilderna kommer så sent beror ju på att jag inte hade egen data med internet o så innan -  men bättre sent än aldrig.

          

    Bild 1 - tjej jag inte kommer ihåg namnet på och dustin 
    Bild 2 - victoria och jag är ett lag i beerpong
    Bild 3 - jag är grym på beerpong
    Bild 4 - madde och vince

    Att vara au pair

    NU ska vi snart äta en tidig middag - pasta med köttbullar i röd sås. Sen ska jag köra den ena tvillingen till soccer practice. Därefter ska den minsta läsa 20 min i bilen och sen ska han släppas av för soccer practice på ett annat ställe. Därefter ska jag och den andra tvillingen vänta i bilen och då ska han läsa sina 20 min och sen ska den minsta  in i bilen igen efter sin träning och då ska vi hämta den andra tvillingen på hans träning....Det gäller att vara organiserad när man är au pair!! haha


    Helgen

    Har så mycket för mig på dagarna så jag är för trött för att skriva när jag väl kommer hem! Men tänkte berätta lite om helgen nu.

    På fredagskvällen var vi 5 tjejer - fatma, svenja, anna, madde och jag. Vi badade jacuzzi på annas värdfamiljs terass och hade jättekul. Det var ganska kul för det regnade lite också så man blev dygnsur haha. Sen åkte vi vidare till fatma och kollade film där. Blev en jättedålig film som heter "fling", somnade efter halva.

    På lördagen åkte jag fatma och anna till Ikea vilket var lite av en besvikelse eftersom dem inte hade marabou choklad :( Dem hade nåt konstigt ikea choklad..men dem hade iaf ballerina kex haha. Jag och anna åt även köttbullar med lingonsylt och potatismos där!

    Efter ikea åkte vi hem till fatma och softade lite innan vi åkte till ett mall vid 6 tiden. Var där tills dem stängde vid halv 10 och dem fick släpa oss ur affärerna. Nä men mallet var hur stort som helst!!

    På söndagen åkte vi tillbaka till mallet fast denna gången tidigare! Vid 1 var vi där och var där tills runt 6 nångång och vi hann fortfarande inte se hela mallet!!  Sen på kvällen var vi hos fatma och kollade mtv video music awards.

    Och nu är det ny vecka igen! Min värdmamma åker till europa idag på en jobbresa i två veckor till typ 6 eller 7 olika länder i europa för att shoppa eftersom hon jobbar för victorias secret. Så får se hur jag klarar allt utan hennes lappar här. Hon skriver alltid lappar dag för dag vad som ska göras och så vidare. Fast hon har fixat lite listor där jag ska kunna kryssa av vad jag gör och så så att jag inte ska glömma nåt så det ska nog gå bra.


    Ikea!!





    Anna chillar i fatmas rum


    Efter shoppingmallet andra dagen - shoppat mycket och anna är glad!

    I NJ

    åååh jag hade så mycket jag ville skriva idag men glömde haha och nu har jag inte tid för fatma är påväg hit och är här vilken minut som helst. Vi ska till Anna och bada jacuzzi ute så det ska bli mysigt. Imorgon ska vi till IKEA!! haha men jag ska skriva allt jag hade tänkt att skriva ikväll om jag inte kommer hem sent och är för trött. Annars blir det imorgon!


    9/11

    Idag är det den 11 september så det är en jobbig dag för många amerikaner. Hela min värdfamilj klädde sig i rött, blått och vitt idag. Dem sa att man brukar göra så den här dagen. Jag ligger i min säng och tittar på en minnesstund på cbs som sänds från ground zero. Det dem gör är att dem läser upp namnen på alla som omkom den dagen och det är mycket folk där. Jag var vid ground zero i måndes när vi var i NY, men det är i stort sett bara en byggarbetsplats.
    Det är tråkigt väder idag också, grått och regnigt, så det kan ju kännas lite typiskt att det blev dåligt väder just idag när det har varit fint alla andra dagar.

    I NJ

    Dagen har varit bra men ganska händelselös. Tog med killarna in till westfield för att hämta en present min värdpappa lagt undan eftersom min värdmamma fyller år imorgon och han hade glömt hämta den. Efter det tog jag med dem till Subway för lunch och sen åkte vi hem och har inte gjort så mycket. Jag fick dem att rita födelsedagskort till sin mamma och vi hitta på en ny lek med en frisbieboll som dem fått av mig. Annars har jag bara tvättat och bytat lakan och lite andra inte så roliga saker.
    Ikväll så kom mina vänner Fatma och Anna över för lite filmmys. Vi åkte till en "red box" som dem kallas. Det är röda grejer som ser ut som postlådor och det är en data med touchscreen så kan man hyra en film för 1 dollar. Man bläddrar igenom på skärmen och väljer sin film och sen drar man sitt kreditkort och filmen kommer ut genom en lucka. Dem här red boxarna finns på flera olika ställen och är jättebra! Vi hyrde " he's just not that into you" och jag gillade verkligen filmen! Så nu åkte fatma och anna precis hem och jag ska sova, imorgon är första skoldan för pojkarna så det ska bli spännande! Nu när skolan börjar så kommer jag att få mer tid att uppdatera på bloggen och ja, helt enkelt mer tid för mig själv vilket känns skönt.

    Godnatt för mig men godmorgon för er i sverige!

    I NJ

    Jag pratade med föräldrarna ikväll och allt känns mycket bättre nu. Jag berätta hur jag kände och vi pratade i en timme om det och dem var hur snälla som helst. Det känns mycket bättre nu och för tillfället känns det som att allt kommer funka. I måndes så sa dem en massa dåliga saker till mig och jag kände att jag inte skulle kunna göra allt som dem begärde men dem förklarade på ett bättre och snällare sätt ikväll vad dem menade och jag känner mig lite mer bekväm här nu!

    Annars så har jag varit med alla au pairer på starbucks ikväll och min kompis bil blev påkörd på parkeringen och killen som körde på den bara stack. Vi såg det inte för vi satt därinne men en massa folk utanför hade sett det och tagit registreringsnumret så när polisen kom så fick dem killen att komma tillbaka. Han skämdes såå mycket och hans föräldrar kom och allting, tyckte lite synd om honom ändån även fast han det han gjorde var dumt, men han mådde så dåligt för det att han inte ens kunde kolla oss i ögonen.

    Imorgon är sista dagen innan skolan börjar för killarna och det är deras födelsedag, så får se vad vi hittar på, ska försöka sova nu så jag kommer upp imorgon.

    Hoppas alla mår bra hemma i sverige!!


    I NJ

    Nar jag kom hit trodde jag att jag skulle uppdatera hur mycket som helst pa bloggen, men det har inte kants sa bra har sa har inte haft lust egentligen. Jag kanner mig inte bekvam har och for tillfallet kanns allt bara jobbigt. Familjen ar trevlig och sa men jag kanner att dem begar mer an vad jag kan ge dem och jag behover ocksa nat annorlunda. Ska prata med foraldrarna ikvall och min lcc ska ringa mig idag ocksa sa jag far prata med henne. Vi far helt enkelt se vad som kan goras!

    NY




    Det är hur segt som helst att ladda upp bilder på bloggen nu eftersom jag inte har så stark internet anslutning på mitt rum så det blir bara en bild från ny för tillfället. Jag, madde, maria och manuela vid times square. Vi ska till ny imorgon igen så ska ta många bilder då!! Sen får jag sitta nere vid den trådlösa boxen när jag ska lägga in dem på bloggen eftersom  jag har full anslutning där. Internet på rummet funkar bra förutom när man ska lägga in bilder.

    NY

    New York var jättekul! Vi åkte in vid 9 och gick först till times square och sen gick vi vidare till pacha. Pacha var en jättecool klubb men den spela bara house musik så det var det enda dåliga med den. Vi lämnade klubben vid halv 4 och tog en taxi till stationen. Var hemma vid 6 helt slutkörd. Nästa dag så sov jag till halv 3 och sen hade tvillingarna födelsedagskalas här.
    På kvällen var jag på bio med madde och några andra tjejer. Vi såg halloween - en ganska dålig film om man jämför med dem andra i halloween serien men den var helt ok.

    Idag vet jag inte vad jag ska göra än, får se helt enkelt vad alla andra har för sig.


    I NJ

    Hej allihopa!
    Nu har jag huset for mig sjalv till 7 ikvall. Familjen akte precis ivag till stranden och ska vara dar hela dan. Jag foljde inte med eftersom jag ska till New York ikvall. Jag och nagra andra tjejer ska dit vid 6-7 tiden och ska till en klubb som heter pasha. Den har under 21 pa fredagar. Sa spannande for jag har inte varit i NY an aven fast jag bor sa nara!!
    Sen imorgon ska jag jobba typ tva timmar, 4-6 eller nat sant eftersom tvillingarna ska ha sitt birthday party. Dem ska ha det pa ett lakland men sen ska dem komma hit och ata tarta och sa och det ar da jag ska hjalpa till att halla ordning pa ungarna bara. Annars har jag inte direkt nagra planer for helgen, ska se om det ar nan som vill aka med mig till Jersey gardens outlet mall pa sondag, ett skitstort mall med bara outlet affarer, dar finns verkligen allt fran victorias secret till calvin klein till adidas affarer. Sen pa mandag ska jag se om tjejerna vill ha en picnic i central park, vi snacka om det innan i veckan, det ar ju labour day pa mandag sa det ar en national holiday sa dem flesta ar lediga da!
    Nu ska jag gora ved mig sen ska jag aka till best buy och kolla dator, kanns lika bra att fixa det nu, det kommer inte losa sig pa nagot annat satt. Far hitta en billig data!!
    Hoppas alla mar bra!!

    I NJ

    Kom precis hem fran Taco Bell. Killaran fragade mig vad som var min favoritratt och da sa jag tacos sa da ville pappan ta med mig till taco bell. Det var sadar, det ar ju liksom snabbmat sa man kan inte forvanta sig sa mycket. Men pappan sa att dem ska ta med mig till ett battre stalle nangang, finns manga mexikanska stallen haromkring.
    Nu ar jag helt sjalv i huset for forsta gangen, kanns lite konstigt. Men vid 8 sa kommer tjejerna och hamtar upp mig och sa ska vi till starbucks dar typ alla au pairer i omradet kommer vara. Dey ar sa varje tisdag att alla au pairer traffas dar, sa det ska bli kul!
    Killarna har varit ganska jobbiga idag, kan vara for att pappan har varit hemma, hoppas dem beter sig battre imorgon nar jag har dem for mig sjalv. Sen korde jag vilse nar jag lamnat Nicky pa hans fotbollstraning men thank god att man har gps i mobilen, det ar hur bra som helst. Och man behover aldrig oroa sig for att kora vilse nar man har den!
    Far ga och gora mig iordning nu!
    Ha det bra!!

    I NJ

    Dagarna gar sa fort har, redan september!
    Igar traffade jag lite nya tjejer, vi fikade pa ett stalle som heter Rock 'n Joe och maste saga att deras chai latte var godare an espresso house haha! Hade jattetrevligt och ska traffa alla ikvall igen fast pa starbucks och imorgon pa dunkin' donuts haha ett nytt stalle varje kvall!
    Nu ska jag lasa med den minsta sa maste ga!!
    Hoppas alla mar bra!!

    RSS 2.0