Niagara Falls day 1

Denna helgen sa akte jag, madde och isabelle pa en bussresa till niagara fallen. Pa torsdagen sa prata vi om resor och sen kolla vi en sida pa internet och hitta en bussresa till niagara fallen for 80 dollar var vilket jag kan tanka mig ar ca 500 svenska kronor. Redan samma kvall boka vi resan sa det var en riktig spontanresa. Sa pa fredagen sa sov jag och madde over hos isabelle och vid kvart over 5 pa lordagsmorgonen sa gav vi oss ivag. Bussen gick fran new york klockan 8. Forst akte vi till 1000 islands och var framme dar vid 3. 1000 islands ar ett attraktivt turistmal och som man hor pa namnet sa ar det alltsa en massa oar, tror narmare bestamt det var 1800 oar och dem ar valdigt sma sa det ar ca ett hus pa varje o. Vi tog en guidad battur dar men sag saklart bara nagra av alla oarna. Vi hade riktigt tur med vadret for det regnade hela bussresan och sen klarna det upp precis nar vi kom dit! Det var jattefint!
Efter 1000 islands sa hade vi fortfarande en bit kvar till niagara fallen, vi var inte framme forrans vid 9 pa kvallen och akte da direkt dit for att se fallen i kvallsljus da allt var upplyst och sa. Jattevackert var det!
Var dar ca en halvtimme och sen akte vi till hotellet for att sova, vi var hur trotta som helst efter den langa dagen! Bodde pa holiday inn som ar ett ganska billigt men jattefint hotell! I dem 80 dollarna som vi betala sa fick vi bade bussresan och hotellet sa det var ett riktigt kap!


Tva trotta brudar klockan 6 pa morgonen i new york.


Tyckte tunnelbanevagnen var ovanligt tom tills vi upptackte att den var avstangd :P


1000 islands.


1000 islands.


60% av oarna ar agda av kanadensare och 40% av amerikanare.



1000 islands.


Madde tyckte det var kul att aka bat!


Niagara fallen, detta var typ basta bilden jag fick i morker....det var hur fantastiskt som helst
sa det ar synd att jag inte har en battre bild, ska se om madde eller issa har nan!



Long time no talk

Hej!! Valdigt dalig uppdatering pa sistone men min data har varit pa service sa jag fick tillbaka den idag, men tror ni att dem har fixat felen? Saklart inte, alla fel ar kvar sa jag far ringa och skalla pa dem imorgon och sen kommer jag formodligen fa skicka datan igen....

Har iaf hant mycket den senaste tiden men for enkelhetens skull sa kor jag igenom bilderna i ordning sa har kommer lite bilder inte fran denna helgen utan forra igen. Pa lordan akte jag, isabelle och iryna till ett shopping mall och hade det trevligt och pa sondan sa korde jag upp tjejerna till long branch som ligger vid kusten har i new jersey for att halsa pa en kille anna kanner genom sin vardfamilj och hans kompisar. Det var jattekul for dem visa oss runt pa deras college och dem var jattetrevliga ocksa!

Lordag


Menlo Park, ett av favorit mallen.


Jag och isabelle.


At lunch pa Rainforest Cafe, en upplevelse! haha

Sondag


Rundtur pa Monmouth College, gymnastiksalen.


madde, fatma, anna, svenja och jag.


haha :D


Biblioteket.


haha kolla skylten!


<3

Helgen

Ar dalig med uppdatering men har som sagt problem med min data, har fatt hem en box nu sa jag ska skicka ivag den i morgon hade jag tankt. Sa jag kommer vara utan dator i ca. 1 vecka men jag overlever nog!

Orkar inte ga igenom allt jag gjorde i helgen i detalj men i lordes sa var jag och fatma i new york, vi besokte times square som vanligt och sen chinatown dar en valdigt rolig incident hande som jag kan beratta en annan gang, ganska sent nu sa jag ska sova snart, upp tidigt imorgon och jobba.
Vi var iaf i new york hela dan och hade det jatte trevligt!

Sondagen spenderade jag med min vardfamilj och barnens tva kompisar som aven ar vara grannar, tori och gabbi. Vi akte till en gard dar man kunde aka ho lass bakom en traktor och ga i en majsfalts labyrint, plocka pumpor eller applen m.m.
Det var valdigt mysigt och en kul upplevelse. Efter det hade vi lunch pa stewarts diner och sen spenderade jag tva timmar med att spela fotboll och basket med barnen.

Har kommer lite bilder fran sondagen:


Nicky, Gabbi, Max oxh Tori


The kids


hahahhaha



Gabbi och Nicky ;P

Mitt Rum










Mandag

Det blev inte New York for mig igar eftersom jag inte kunde ta mig till tagstationen, hade ingen bil hemma och bor for langt ifran den for att kunna ga eller cykla. Sa madde och angelica akte in sjalva och jag spenderade dagen med fatma och svenja. Vi tog det lugnt hela dagen och gjorde inte sa mycket.

Dagarna kanns ganska lugna nu nar man kommit in i rutinerna, innan var jag alltid lite stressad och trodde jag hade glomt nat hela tiden haha. Idag akte jag och handlade mat for forsta gangen till familjen. Mamman brukar alltid handla over internet och sa aker jag och hamtar det men hon hade inte gjort det den har gangen sa jag tog med mig madde till affaren och hittade allt pa listan som jag forovrigt skrivit sjalv. Det ar jag som haller koll pa vad som saknas i huset haha!
Vi sprang pa fatma i affaren! kandes konstigt att traffa nan man kanner i mataffaren for vi kanner inte sa manga har ju.
Sen akte vi til best buy for jag skulle lamna in min data pa reparation trodde jag, men killen vid service disken var sa otrevlig och nonchalant. Han sag att det var fel pa den och sa gav han mig ett nummer jag skulle ringa till och sa skulle hp skicka en box som jag skulle skicka datorn i osv. Min vardpappa ska iaf hjalpa mig med att ringa och fixa till det imorgon. Han sa att dem formodligen kommer att byta ut min data mot en annan.

Sen umgicks jag lite med fatma, svenja och madde innan det var dags att hamta kidsen i skolan. Dem hade sin tudor har idag sa jag slapp hjalpa dem med laxorna och sen blev det middag och korning till fotbollstraningar osv.

Nu ikvall har jag bara varit hemma och umgatts med familjen. Pratade med mamman innan hon gick och la sig och sen kolla jag lite tv med pappan innan han stack ivag pa bio. Han fraga om jag ville med men orka inte ikvall.
Kanner mig mer och mer bekvam har i huset och med familjen sa det kanns ju jattebra att det gar i ratt riktning! Under dem senaste tva veckorna har jag aven fatt mycket battre kontakt med barnen och borjar tycka om dem mer och mer!

Lordag

Sitter vid min egen data nu men har andrat tillbaka tangentbordet till engelska eftersom jag ska lamna in den pa reparation dar jag kopte den. Har inte ens haft den i en manad och sa borjar den krangla...

Igar sa tog vi det bara lugnt. Jag, madde, crystal, fatma och svenja akte till anna som var ensam hemma. Vi lagade pannbiff, kokt potatis och brunsas! Sen tog vi det bara lugnt hela kvallen och hade det mysigt.

Idag sa jobbade jag fran 9.45 till 4.30. Vid kvart i 10 sa tog jag med Nicky pa malvaktstraning for fotboll. Var tvungen at stanna dar hela tiden oich det varade i en och en halv timme. Stannade i bilen och fatma gjorde mig sallskap en timme och sen tog jag ner ryggstodet och vilade den sista halvtimmen haha.

Efter traningen sa akte jag och nicky och hamtade en massa helium ballonger pa ett stalle. Att fa in dem i bilen var ganska roligt haha och nar nicky holl i dem sa stod hans har rakt upp och han har ganska langt har sa det sag valdigt roligt ut! Nar vi kom tillbaka blev det till att forbereda for maxis kalas och vid halv tva borjade gatserna att anlanda. Tror det var runt tio 6 aringar. Sen blev det lite lekar, pizza, pinata, dodgeball, tarta och sen var det dags for barnen att aka hem igen.

Mina vardforaldrar var faktiskt valdigt nojda med min insats idag och tackade mig manga ganger sa det kandes bra!

Maste beratta en rolig sak!
Nar max fyllde ar i torsdes sa fick han wii sports resort spelet och jag spelade det pa fredan nar dem var i skolan och lyckades att fa hogsta poang pa ett basketspel. Man har egentligen en egen figur i spelet med ens namn men jag har inte hunnit gora nagon sa jag spelade som en gast. Barnen har inte vetat vem det ar som hade hogsta poangen och trodde det var spelet som automatiskt hade lagt in det pa nagot satt. Sa nar jag sa att det var jag idag sa blev killarna helt till sig och bara " No way ! no way its caroline that has the highest score!!!" och nicky stod hela dan idag och forsokte sla rekordet, haha sa kul :D


Ska sova nu, imorgon blir det formodligen new york med madde och en ny svensk tjej, angelica!

Helgen

Hej hej!!
Har inte uppdaterat pa lange men i helgen hade jag inte tid, som vanligt, och nu sa kranglar min data sa jag kan inte skriva min mejl ratt och darmed kommer jag inte in pa bloggen. Far se om det blir battre idag och annars far jag prata med pappan har  och se vad som kan goras.
Helgen var iaf ganska trevlig om man bortser fran nagra saker - pa fredagen kom min vardmamma hem vilket var trevligt. Jag och madde var har nar hon kom och sen akte vi hem till anna och snackade lite med tjejerna som var dar. Pa lordagen var det planerat att vi skulle aka till mallet vid 12 men annas oga var daligt sa hon var tvungen att aka till doktorn. Visade sig att hon hade fatt ett pink eye vilket inte ar sa trevligt.Vid 3 kom vi ivag till mallet och hann vara dar en timme. Pa kvallen blev det fest i sommerset hos Kevin, annas van. Det var kul!
Kom hem vid 7 pa morgonen pa sondan och vid halv 1 sa smsa anna och undra om vi skulle forsoka oss pa mallet igen. Tog oss dit igen alla tjejerna och hann vara dar i tva timmar denna gangen. Akte sedan hem till fatma men blev sugna pa lite mat sa jag, fatma och jasmin tog bilen till burger king for att kopa hem lite mat. Pa vagen tillbaka svanger fatma vanster pa ett stalle dar man inte far det och en minut senare har vi polisen efter oss!
Hon far tva boter, en for svangen och en for att hon inte hade giltigt korkort har i USA, vilket hon forovrigt hade. Det star att det internationella korkortet galler i 60 dagar och fatma har inte varit har sa lange an. Hon gick till polisstationen nan dag senare och dar sa dem att hon hade ratt vilket var bra for da kunde hon kora igen!
Veckan hitills har varit lugn. Max fyllde 7 igar och killarna hade bara en halvdag i skolan sa hamta dem vid 12.40, akte hem och at lunch och sen tog jag med dem till toys r us sa att max kunde valja en present fran mig. Pa kvallen blev det tarta innan foraldrarna var tvungna att aka till skolan pa en back to school kvall. Sa jag fick passa barnen da med.
Ikvall vet jag inte vad som hander an. Blir inte sent iaf eftersom jag ska jobba imorgon.
Hoppas alla mar bra dar hemma!!

RSS 2.0