251109

Har inte kunnat uppdatera eftersom min data ar pa reparation och jag har inte haft sa mycket tillgang till familjens data.
Eftersom killarna har halvdagar den har veckan sa blir det lite mer jobb for mig och sen bestamde sig alex for att vara sjuk i mandes aven fast han madde bra, sa han lurade sina foraldrar, sa mamman stannade hemma ocksa bara for det.
I mandes var jag med max pa hans boy scout mote. Vi besokte polisstationen och jag tror jag tyckte det var lika spannande som barnen! Vi fick se haktet, traffa en polishund, se var dem tar emot 911 samtal och polien som guidade oss visade alla grejer pa sitt balte och forklara vad dem var till for. Det var intressant och kul!
Igar sa var vi ute och lekte hela eftermiddagen och sen var jag pa cluster mote pa kvallen med alla andra au pairer. Det var kul och efter det sa akte jag, madde, kathrin, krystel och fatma till t.g.i fridays och at efterratt och hade det jattekul!
Idag sa hade jag tankt aka till college och skriva upp mig pa kurser till varen men nu har nicky bestamt sig for att latsas vara sjuk sa nu kan jag inte gora det....sa storigt. Sa nu ska jag fixa lite har hemma och sen ska jag ta med mig nicky och aka och hamta pajer till imorgon da det ar thanksgiving, min forsta thanksgiving nagonsin sa det ska bli spannande!

221109

Sitter här hos Madde nu, har sovit här hela helgen. I fredags så var vi ca 20 personer här fast alla sov inte över. Vi spelade spel, air hockey, kolla film och hade det trevligt. Sen igår så åkte vi till jersey gardens mall, handlade bara en kaffe så inga pengar slösades där iaf. Jag har börjat gilla kaffe! Så lite vuxenpoäng till mig haha
Sen när vi kom tillbaka vid 6 så åkte vi och handla mat och sen gjorde Oscar, Maddes vän från sverige som backpackat i USA 3 månader, spagetti och köttfärsås till oss och det var riktigt gott! Efter det gick vi på bio och såg den nya twilight filmen - new moon. När vi kom tillbaka var alla ganska sega så vi gick och la oss, fast klockan var ju 2 så det var ju inte så konstigt att vi var trötta.

Klockan 5 imorse körde fatma och madde oscar till flygplatsen för det var dags för honom att åka hem. Jag hade egentligen planerat att följa med och släppa av honom, men 3 timmars sömn var helt enkelt för lite för mig så jag stanna i sängen och detta har resulterat i att alla sover nu och jag är den enda som är vaken :P Men ska nog gå och väcka fatma nu, klockan är ju ändå 12!

Sen ska jag hem och då kommer anna och hämtar mig och sen ska vi ta täget in till new york och gå på vår lucia träning!


201109

Igår så hade barnen som sagt playdate. patrick och dennis var här och vi spelade basket och lite annat där ute. Sen kom javin och gabbi också och vi kastade baseball, spela basket, ameikansk fotboll och hade det kul. Det var alltså 7 barn och jag haha, men det var kul och jag bjöd på pizza bagels och annat gott!

Idag ska dem ha en playdate igen, denna gången med brody och kyle så vi får se vad vi hittar på idag, leker förmodligen ute igen. Det är så bra för jag behöver inte träna eftersom jag får en massa motion genom att leka med barnen haha. Vi är ju alltid ute och spelar fotboll, baseball, basket, eller leker lekar där man jagar varandra!

Ikväll ska jag hem till madde, hennes familj är borta så vi ska ha en stor sleepover där, alla tjejer. Hon sa att vi kunde bli så många som 15 personer så det ska bli kul! Imorgon vet jag inte vad vi ska göra än men på söndag så är det lucia träning i new york igen!

Hoppas alla får en trevlig helg!



Torsdag

Var precis och handla frukost pa dunkin donuts, en latte, tva munkar och en bagel, ibland far man lyxa till det!
Igar beratta foraldrarna att hela familjen ska ga pa diet eftersom att dem precis fatt veta att max, den minsta, har stor risk for att fa diabetes, och han ar bara 7. Sa i helgen ska dem rensa ut alla kakor, allt godis och all lask fran huset sa dem. Vi far val se hur det gar haha, pappan var inte sa glad for den iden :P
Om en timme ska jag hamta killarna fran skolan, dem gar bara halvdagar onsdag, torsdag och fredag denna veckan. Sa igar hade dem ett boy scout mote och idag ska dem ha en playdate. Det galler ju att halla dem sysselsatta, brukar bli mindre brak och sa da. Nasta vecka har dem ocksa halvdagar mandag, tisdag och onsdag och sen pa torsdag ar det ju thanksgiving! Da ar jag ledig och tror jag ar ledig pa fedag med, men kommer nog anda jobba lite pa torsdag eftersom vi ska ha thanksgiving middag har sa jag far val hjalpa till med forberedelser och sant.
Sa jag har alltsa inte sa mycket ledig tid denna och kommande veckan men december verkar bli en ganska lugn manad!

Bilder

Bowlingen i fredags



Svenja oh svenjas bror patrik, madde o jag




Patrik hittade lite fynd nar vi var oh shoppade i lordes




haha :D

Update

Igarkvall sa blev det bowling dar vi var i lag : Sverige mot Tyskland. Det var jag, anna och madde mot fatma, svenja och svenjas bror patrick som ar och halsar pa. Efter bowlingen blev det lite mys hos anna, en kul kvall aven fast sverige forlorade i bowlingen... :P

Idag korde jag tjejerna och patrick till jersey gardens outlet mall, ganska segt dar och fullt med folk eftersom vadret inte var sa kul idag. Efter det blev det bio med Isabelle, vi sag 2012 och den var faktiskt ganska bra, fast valdigt lang ca 2 timmar och 40 min...Kom hem vid halv 11 och sen sa skulle peter och samantha, mina vardforaldrar kolla paranormal activity for dem hade laddat ner den sa da gjorde jag dem sallskap eftersom jag hade hoga forvantningar pa filmen. Dock var den en riktig besvikelse..haha

Det var meningen att vi skulle till Philadelphia imorgon men blir nog en annan gang istallet, alla ar inte riktigt sugna pa det och for tillfallet sa ser det ut att bli daligt vader. Sa imorgon vet jag inte vad som hander an, blir val en lugn sondag :)


Antligen fredag

Sitter har och degar nu, ska hamta killarna om en timme, den sista timmen innan man ska hamta dem gar alltid sa himla fort! I helgen har jag ingen aning om vad som hander an vilket ar lite trakigt men hittar nog pa nat kul forhoppningsvis!

Ska forbereda lite snack till killarna nu, nick och alex har en playdate sa det blir nog bara max som hanger med mig hem, far se vad vi hittar pa. pa fredagar far dem ju spela tv-spel efter dem har last sa det ar val formodligen vad vi kommer gora. Ar sa trakigt vader idag ju, gratt och regnigt.

Hoppas alla far en trevlig helg! :)

Shopping, fika, filmer

Dagarna rullar pa har borta i det stora landet, den 17 november har jag varit har i 3 manader dvs 1/4 av mitt ar. Den senaste tiden har varit ganska lugn, umgatts mycket med madde, blivit manga fikor pa rock n joes, mycket shopping men inget speciellt har hant egentligen.
Har hemma jobbar jag pa, forsoker gora mycket saker med killarna och engagera mig i vad dem gor och det har gatt bra. Vi spelar fotboll, basket och andra saker dar ute och spelar spel och tv spel har inne sa for tillfallet gar allting bra har borta.

Kom precis hem fran rock n joes, var dar med Linda, en tysk au pair. Dem spelade live musik dar ikvall sa det var jattemysigt. Imorgon ska jag, fatma och madde forhoppningsvis till ett mall pa dan nar barnen ar i skolan. Vi var pa ett mall igar ocksa haha. Da var vi pa jersey gardens outlet mall som ar det storsta outlet mallet i new jersey. Sa himla stort och bara outlet affarer! Behovde jeans och hittade hur manga som helst som jag ville ha inne pa forever 21, billiga ocksa. Sa det slutade med att jag kopte 3 par :P och ett linne och en stickad troja. Det ar min nya favoritaffar helt klart! Synd att den inte finns i sverige..

Nu ska jag lagga mig i sangen och kolla en film tror jag, ar inte sa trott an eftersom jag sov 3 timmar pa dan idag nar killarna var i skolan :P Det finns typ 20 filmer jag vill se for tillfallet, nagra gar pa bio och nagra har kommit ut pa dvd. Har skrivit en lista pa vilka jag vill se sa det ar val bara att satta igang och borja kryssa av pa den haha

Hittade lite bilder hos madde:


Sahar kan det se ut pa rock n joes nar vi ar dar



Me and Anna pavag till nagot roligt stalle antagligen...



...med Madde, Svenja och Fatma i baksatet

Halloween

Halloweenfirandet borjade pa torsdagen for oss da vi akte pa halloween fest hos hollandarna. Det var kul men vi stannade inte sa lange eftersom alla skulle upp tidigt och jobba nasta dag. Pa lordagen fortsatte det med firande i NYC. Det ar varje ar en stor parad i staden som vi planerade att ga pa. Blev lite sena da det var manga personer att mota upp pa vagen sa vi hamnade langt bak och sag i stort sett ingenting av paraden, men jag motte lite nya manniskor iaf som var jattetrevliga sa det var kul!

Fest hos dem hollandska fotbollstranarna


Anna


Kevin


Fatma och Madde


Jag


NYC pa halloweenkvallen


Paraden :P















Extrema husdekorationer



Aven bilarna dekoreras haha

Niagara Falls Day 2

Vi tog bussen fran hotellet klockan 8 pa morgonen. Nar vi kom fram till niagarafallen sa at jag, madde och isabelle frukost och sen gick vi ut for att titta pa fallen. Det var en jattefin dag med sol och klarbla himmel! Niagara fallen var hur vackert som helst, en riktig upplevelse!

Vi tog en massa bilder och sen rorde vi oss bort mot kon till maid of the mist, batturen. Stod i ko en halvtimme och fick vara regnrockar och sen bar det av pa battur. Kom riktigt nara fallen! Blev inte sa manga bilder pa baten eftersom det stankte som tusan haha.

Efter batturen sa gick vi for att kopa med oss lunch att ha pa bussen och sen borjade resan hem. Pa vagen sa stannade vi pa ett glasmuseum som tydligen ar varldens storsta glasmuseum. Spenderade en timme dar och inte forrans vid 8 var vi tillbaka i NYC.


















Har gar gransen mellan Kanada och USA








Pavag hem igen


Sahar var utsikten nastan hela resan


Glasmuseum


Dem hade aven lite svenskt pa museumet!

 

 


RSS 2.0